Temetés miatt új állásinterjú időpont kérés?
Szerdára kaptam időpontot egy állásinterjúra,de váratlanul közbejött ugyan arra a napra egy temetés.
A munkát is szeretném,de a temetésre is el kell mennem.
Mit csináljak? Felhívja telefonon a nőt,hogy adjon egy új időpontot az interjúra,mert temetésre kell mennem?
Nem fogja azt mondani,hogy akkor "jó köszönjük,de van elég jelentkező,majd válogatunk közülük" ?
Ha nem tudod aznapra az időt beosztani hogy temetésen is ott légy meg az interjún akkor két lehetőséged maradt.
1. nem mész el a temetésre
2. Új időpontot kérsz, temetésre hivatkozva. Sokat nem veszítesz. Vagy megértik és adnak új időpontot vagy megköszönik hogy szóltál, és sajnálkoznak. Bár szerintem az első variáció lesz. Adni fognak egy új időpontot..
Egyáltalán nem tudom megoldani,hogy mindkét helyen ott legyek aznap.
Felhívom akkor őket,talán kapok egy másik időpontot. :-/
Köszi!
Még átgondolom inkább.
Szerintem ha nem nézik el egy temetés miatt,akkor ők nem emberek. Az ilyenek talán meg sem érdemlik,hogy nekik dolgozzanak.
Álláslehetőség talán lesz még másik,de egy embernek,csak egyszer van temetése. Ha nem mennék el,lehet bánnám,hogy egy interjú miatt nem tiszteltem meg (utoljára) a jelenlétemmel.
Nem tudom mit tegyek... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!