Mostanában egyre többször olvasom itt gyk-n, hogy az emberek már próbálkoztak öngyilkossággal. Miért?
Figyelt kérdés
Miért szeretnének öngyilkosok lenni, és miért nem sikerül nekik? Úgy értem, nem azt akarom, hogy megtegyék, hanem nem értem.... Ha én megkísérelném, biztosra mennék.2012. nov. 25. 19:42
11/13 anonim válasza:
az itt öngyilkossággal fenyegetőző emberek 99 %-a soha nem lesz öngyilkos. sokan egyre nehezebben élnek, az igaz, de mégsem a 35-50 évesek, vagy még idősebb emberek írják hogy most öngyilkos akarok lenni, hanem tizen, és huszonévesek, akik nagyrésze valójában semmit nem látott még az életből, mindössze annyit hogy megcsalt a barátom, vagy a legjobb barátnőm ezt meg azt tett a hátam mögött. kihalt volna az emberiség ha mindenki így gondolkodna.
12/13 anonim válasza:
,,Azt akarják,hogy vége legyen a folytonos/sorozatos szenvedésnek és megpróbáltatásoknak,megoldást szeretnének,,
Ez a helyes válasz a kérdésre!
13/13 anonim válasza:
Azért próbálkoznak emberek öngyilkossággal mert el vannak veszve, azt hiszik nincs kiút...De közben reménykednek hogy valaki segít nekik, hogy valaki végre észreveszi hogy baj van...sok ok van miért lehet valaki öngyilkos...én nem szidom azokat akik öngyilkosok akarnak lenni...meg miért lennének gyengék??? mert sokan azt mondják az öngyilkosság gyengeség...meg hogy aki hülye haljon meg..ezektől annyira fel tudom húzni magam... aki öngyilkos akar lenni higgyétek el nyomós oka van rá...és ahelyett h lehurrognák mások esetleg segíteni is lehetne neki h kijusson ebből a helyzetből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!