Andrea54 kérdése:
Van valaki, aki hajlandó lenne segiteni, hogy egy szoveget németre át irjak?
Figyelt kérdés
A szöveg:Végre nyár van és a kirándulás meg van szervezve.A családdal a hegyekbe megyünk.Mindent megterveztünk már télen.Nagyon gyorsan becsomagoltam,de figyeltem arra,hogy semmit ki ne felejtsek.Miután mindenki elkészült,elindultunk is az állomás felé.Az utazás nem volt hosszú,hisz egy és fél orát tartott és sok falun át utaztunk.A meg érkezés volt a legjobb érzés,hisz alig vártam,hogy a vonatbol leszáljak.Csodálatos helyre érkeztünk,keskeny ösvények,sűrű nagy fák.Csodálatos volt minden.Sokat nevettünk és nagyon jol éreztem magam.2012. nov. 25. 16:50
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon surgos lenne!!Elore is meg koszononom,ha segiteni probalnak!
2012. nov. 25. 16:56
2/4 anonim válasza:
Die Sommer ist endlich da, und wir haben die Ausflug schon organisiert.Wir gehen mit der Familie in die Bergen.Wir haben alles schon im Winter geplant.Ich packte sehr schell, aber ich hörte hin, dass ich nichts vergäss.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segitséget.A további mondantokat le tudnád forditani?
2012. nov. 25. 17:51
4/4 anonim válasza:
Amúgy mi ez, házi?Mert akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!