Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak földönkívüli lények,...

Vannak földönkívüli lények, ufók? Lehet, hogy ufót láttam tegnap este?

Figyelt kérdés
Tegnap este 9 óra előtt láttam az égen 4 fénylő, mozgó pontot. Viszonylag közel voltak, egymás mellett mentek, nagyon sárga, erős fényük volt. Majd egy idő után 4 különböző irányba elmentek. Azért gondolom, hogy nem repülő, mert az villogó fénnyel közlekedik. Amilyen közel volt, akkor ha repülő, hangjának is kellett volna lennie. Folyamatosan haladtak az égen, majd elkezdtek emelkedni és pár másodperc alatt eltűntek felfelé.
2009. aug. 16. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetett valamilyen űrszonda is.Az ufók létezése nem bizonyított,csak feltételezések.
2009. aug. 16. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Végülis semmi sem lehetetlen. De lehetett az akármi más is.
2009. aug. 16. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Akkor az én lehettem..Harry Potter barátommal megittunk este Laci bátyám házi főzésű vegyes gyümölcs pálinkájából 7 decit,azt mondta Harry,b*aszd fel magad a seprűre mögém,össze vissza kormányzott,nem pár másodperc alatt tüntünk el,hanem ez a gyökér Harry,belekormányzott minket a tamariska bokorba,na ennyi a történet.
2009. aug. 16. 21:31
 4/10 Dymo ***** válasza:
Nekem ilyen 1 fénylő ponttal volt. Össze-vissza ment, még egy részeg pilóta sem vezethette így XD Én tudom hogy az volt :)
2009. aug. 16. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
esetleg helikopter nem lehet? azzal lehet össze-vissza menni és halkabb is, mint a repülő.
2009. aug. 16. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hol láttad. nagyobb városok felett nemigen jelennek meg ufók, inkább kihaltabb területekről származnak az ufó-észlelések (pl kihalt országutak, mezők, hegyek..stb). természetesen vannak mind ufók, mind földönkívüliek, csak hivatalosan nincs kimondva. az amerikaiak meg az oroszok hidegháborús politikájába az is beletartozott, hogy ki a sikeresebb az ufó-tevékenységben, ki tudja velük előbb felvenni a kapcsolatot és voltak is érdekes dolgok, amiket persze azóta sem hoztak nyilvánosságra. igazából nem is az a kérdés szerintem, hogy vannak-e ufók, mert egyértelműen vannak, hanem hogy mik a szándékaik velünk, ártani akarnak-e, vagy simán jóindulatúan arra figyelmeztetni, hogy hogyan kerülhetünk el egy globális katasztrófát. mert sajnos afelé tartunk.
2009. aug. 17. 00:45
 7/10 anonim ***** válasza:

"Igazából nem is az a kérdés szerintem, hogy vannak-e ufók, mert egyértelműen vannak, hanem hogy mik a szándékaik velünk, ártani akarnak-e, vagy simán jóindulatúan arra figyelmeztetni, hogy hogyan kerülhetünk el egy globális katasztrófát."

Ha a földönkívüli élőlényekre gondolsz, azokat nem ufó-nak hívják, hanem űrlényeknek. Az ufo = unidentified flying object, vagyis azonosítatlan repülő tárgy...az pedig nem él, és nem akar közölni semmit nekünk, csak az aki benne van! Márha létezik ilyen...

Amúgy...amit a kedves kérdező látott, sokminden lehet, amiket felsoroltak (Harry Potter biztos nem volt! :D), mi hiába találgatunk, mert nem fogjuk megtudni mi volt az! Lehet, hogy tényleg űrlények voltak, de szerintem több az esély rá, hogy valami más volt (űrszonda, helikopter, amint mások is mondták!)

15/F

2009. aug. 17. 09:31
 8/10 Dymo ***** válasza:
A egy fényes válaszoló vagyok a részeg pilótával. Gyulán láttam és egy helikoptert hallottam volna,azok elég hangosak és jellegzetes hangjuk van :)
2009. aug. 17. 11:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Én semmilyen hangot nem hallottam, ahhoz, hogy helikopter legyen, túl magasra emelkedett később. Az alakja - próbálom leírni szemléletesen - mintha egy háromszög lett volna, és körülette mintha kör lett volna!
2009. aug. 17. 16:35
 10/10 anonim válasza:
Hello mindnekinek, én is eg ygyulai lakos vagyok és tegnap hasonló dolgok voltam szem tanuja..szeretném ha a máik gyulai lakossal valahogy feltudnám venni a kapcoslatot..az e-mail cimem scoutka@freemail.hu
2009. szept. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!