Vannak földönkívüli lények, ufók? Lehet, hogy ufót láttam tegnap este?
"Igazából nem is az a kérdés szerintem, hogy vannak-e ufók, mert egyértelműen vannak, hanem hogy mik a szándékaik velünk, ártani akarnak-e, vagy simán jóindulatúan arra figyelmeztetni, hogy hogyan kerülhetünk el egy globális katasztrófát."
Ha a földönkívüli élőlényekre gondolsz, azokat nem ufó-nak hívják, hanem űrlényeknek. Az ufo = unidentified flying object, vagyis azonosítatlan repülő tárgy...az pedig nem él, és nem akar közölni semmit nekünk, csak az aki benne van! Márha létezik ilyen...
Amúgy...amit a kedves kérdező látott, sokminden lehet, amiket felsoroltak (Harry Potter biztos nem volt! :D), mi hiába találgatunk, mert nem fogjuk megtudni mi volt az! Lehet, hogy tényleg űrlények voltak, de szerintem több az esély rá, hogy valami más volt (űrszonda, helikopter, amint mások is mondták!)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!