Csajok? Ajándék?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
A mi iskolánkban hagyomány a karácsonyi húzás, amit annyit takar,hogy karácsonykor megajándékozzuk az általunk húzott személyt! Én egy csendes lányt húztam, igazából sminkelős, szereti a parfümöket, de parfümöt kapott tavaly is mástól, azt nem szeretnék neki, venni, de viszont szeret olvasni...ennyit tudok róla,amit szeret...Szerintetek mit vegyek neki? Vagy csöndesebb lányok, ti minek örülnétek??
Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
L
2012. nov. 23. 16:11
1/2 anonim válasza:
Akkor vegyél neki sminket, vagy fülbevalót.De ha nincs kilyukasztva a füle, akkor az úgy gáz lesz.Ha szeret olvasni vehetsz neki könyvet, vagy mondjuk csokit is.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen szeret olvasni, én is valami könyvben gondolkodom meg egy pár körömlakkban, de nem tudtok valami jó kis csajos könyveket?
2012. nov. 24. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!