Van testvéred? Ha igen hány éves? Fiú lány?
Figyelt kérdés
És Te hány éves vagy?Fiú vagy lány vagy?Jól kijöttök?2009. aug. 16. 19:40
1/20 anonim válasza:
Van. 25 éves fiú. Jól kijövünk.
Én 27 éves lány vagyok.
2/20 anonim válasza:
18 éves lány vagyok, van egy 4 éves féltestvérem, és nem jövünk ki jól, konkrétan köszönni sem képes nekem.
3/20 anonim válasza:
Második vagyok, bocsi, lány a tesóm
4/20 anonim válasza:
Van igen,fiú 20...hát van mikor tök jól elvagyunk, van mikor meg bunkóskodunk 1mással!!
17/L
5/20 anonim válasza:
18 éves bátyám van. Elég bunkó velem :/
F/14
6/20 anonim válasza:
Én 17/L vagyok, van egy 6 éves húgom, akivel elvagyunk és van egy 22éves bátyám akivel öljük egymást :D
7/20 anonim válasza:
21/l vagyok
Van: 3 nővérem 27,29,32 évesek,ebből 2 nem lakik velünk,a 29 évessel marjuk egymást majdnem örökké xD
8/20 anonim válasza:
26 éves fiú vagyok. Van egy lány testvérem, aki 29 éves. Van, amikor jól kijövünk, van amikor nem. Nem találkozunk olyan sűrűn, mert már nem élünk együtt.
9/20 anonim válasza:
Van 18/L. Megvagyunk egymással:D
10/20 baranyi kálmanné válasza:
Van egy 38éves bátyám ő sérűlt,és nagyon szeretem.Mindig szeretem volna egy lány tesvért is.De nem baj mert őt is nagyon szeretem,és jobban rosszban mellete állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!