Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet valami esély a perre?

Lehet valami esély a perre?

Figyelt kérdés
Tavaly márciusban volt egy terhesség megszakításom 19 hetesen, mert nyitott gerincet állapítottak meg a kisfiamnál. Idén augusztusban szintén ez volt a gond csak 20 hetesen. Ma voltam a férjemmel a Dr. Czeizel Endrénél, hogy még is mi lehet ennek az oka. Ő megnézte a leleteim (amin sok latin kifejezés található), és ő összehasonlította a két esetet és mondta, hogy az első babám nem volt nyitott gerinces. Na most én tavaly fél évig jártam utána (személyesen, telefonon), hogy a baba boncolási jegyzőkönyvét meg kapjam és akkor mindig azt mondták, hogy még nincs kész. Mikor már idegileg nem bírtam abba hagytam a kérlelést. Viszont mikor megszültem a babát hallottam, hogy miután az orvos aki megállapította, hogy beteg a baba megnézte a kis testet valamit motyogott a szülésznőnek (aki épp a kezét mosta tőlem kb.2-3 méterre), és vissza kérdezte az orvostól, hogy "de ez hogy lehet". Mire a Dr. "nem tudom pedig az ultrahangon is az látszódott. "! Ennyit hallottam, de anyukámék nyugtatgattak, hogy ne aggódjak biztos félre értettem valamit. Ma felhívtam megint a kórházat, mert a Czeizel Dr. Mondta, hogy legközelebb ha megyünk azt kérjük ki mert szeretné megnézni, tehát a telefonba elmondtam, hogy kérném a kis Hölgy mondta, hogy nem tudja, hogy oda adhatja e mert a Boncolást végző orvos nem írta alá. (Szerintem bár én tudatlan vagyok ilyen nincs, hogy egy orvos a leletet úgy adja ki, hogy nincs hitelesen aláírva). Erre én megkérdeztem hogy akkor miért nem iratja alá, erre a hölgy mert ő nem találkozik vele mivel külön épületben vannak, de megkérdezi a főnökét, hogy kiadhatja e a jegyzőkönyvet aláírás nélkül és akkor a mai nap folyamán postára adja aláírás nélkül. Úgy gondoljuk a férjemmel, hogy ilyen nincs, hogy egy leletet ami jegyzőkönyv aláírás nélkül adják ki és szerintem el akarják tusolni, hogy ők hibáztak és az egészséges babámat vették el!
2012. nov. 23. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ügyvéddel írass egy felszólító levelet, hogy adjak ki a jegyzőkönyv másolatát. Az eredetit nem szoktak ki adni. Nagyon sajnálom, ami veled történt.
2012. nov. 23. 11:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyebkent én nem pereskednek, mert az orvos nem Isten, az ultrahang nem 100%. Ő nyilván legjobb tudása szerint járt el es tett javaslatot neked a terhességmegszakításra. H az anyag oldalát nézzük, egy terhesség vegigkiserese es a szülés utáni hálapénz nagyobb hasznot hozott volna neki, bármilyen hülyén hangzik is....
2012. nov. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!