Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha nem érkezett meg az erkölcs...

Ha nem érkezett meg az erkölcsi bizonyítvány, hol kell reklamálni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje várod??

1 hónap is lehet az átfutási ideje.

2009. aug. 16. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
3hete várom, de párommal egyidejűleg igényeltük és az enyém már egy hete megjött az övé még mindig nem. Gondolom egyszerre kellett volna, hogy megjöjjön, nem?
2009. aug. 16. 16:27
 3/6 anonim válasza:
100%

Nem feltétlenül kell egyszerre megérkeznie!

Mi pl. az apehnak írtunk közösen egy levelet a lakás miatt, az én részemre már válaszoltak 3 hete, a férjemére pedig még semmi. És egy borítéban lett feladva, de külön ügyintéző foglalkozik az üggyel neki is és nekem is, hiába a közös lakásról van szó. :) Bonyolítják az életünket.

Nyugi, megküldik! :)

2009. aug. 16. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm a válaszokat, akkor várok még egy kicsit.

És ha esetleg a későbbiekben sem jönne meg akkor a postán kell reklamálni vagy be kell mennem ahol kiállítják?

2009. aug. 16. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Na? Megjött?
2009. szept. 27. 15:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem jött meg sajnos. Betelefonáltam, és kiderült, hogy rossz címre küldték ki. Aztán megadtak egy másik számot, hogy ott kijavítják nekem a címet, de az a számot egy héten keresztül, hívogattam napi 8-10x de soha nem vették fel.

Azóta még egy kérelmet leadtam. Remélem az már megérkezik...

2009. szept. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!