Lányok! Kifizetnétek a fiú fogyasztását (sör, bor, cigi--kocsmában) ha azt mondaná le van égve? Meddig lehet elmenni?
Figyelt kérdés
Hogyan mondjam meg, hogy NEM? Már többször előfordult, nagyon jó barátomnak tartom.2009. aug. 16. 15:17
1/8 anonim válasza:
Mond meg bocs de én sem állok valami jól!egyszer kétszer még elmegy,de rendszeresen semmikép!Főleg ha nem kölcsönös,és meg sem adja,az nem barát hanem élősködő!
2/8 A kérdező kommentje:
Úgy adja vissza, hogy verset ír, zenél nekem. De mostanság nekem sincs sok lóvém. Nemsokára találkozunk, de már most beharangozta, hogy nem lesz akkora már pénze. Egy sör még belefér talán, vagy ha kicsit adok nem hagyja abba? Nem tom mit mondjak neki erről.
2009. aug. 16. 15:32
3/8 anonim válasza:
Vers és zene? Az nem pénz. Élősködik rajtad, sajnos ezt egyből meg lehet állapítani. És tovább is fogja csinálni, mert látja, hogy hagyod. Ha már te is le vagy égve akkor főleg ne fizess neki tovább. És saját véleményem szerint zenével nem lehet visszafizetni a pénzt. Gesztusnak szép, de nem akkor, amikor már tízezreket költenél rá, ő meg csak annyit mond, majd előkapom a gitáromat...
4/8 anonim válasza:
Nevetséges!Ha nincs pénze nem muszáj elmenni!Csak kihasznál,mond meg neki neked sincs pénzed.
5/8 anonim válasza:
Alapvetően milyen férfi az, aki hagy nőt fizetni:S Szánalmas
6/8 anonim válasza:
Hát ha ilyen az illető, akkor mondd meg neki, hogy ne kocsmába menjetek, hanem csak sétálni. Vagy pedig már az elején mondd meg neki, hogy max egy sörre tudod meghívni, többre nem. Különben nekem is van ilyen ismerősöm, vele már jó ideje nem is vagyok olyan helyen találkozni, ahol fogyasztani lehet.
7/8 A kérdező kommentje:
A séta jó ötlet. Megpróbálom rávenni. Egy sör belefér, annyit én is iszom.
2009. aug. 16. 20:29
8/8 anonim válasza:
max párszál cigit adj neki. de ne te vedd neki a piát meg a dobozcigiket akármiylen jóbarátod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!