Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kibicelnek az emberek...

Miért kibicelnek az emberek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Valaki feltesz egy kérdést és marhaságokat válaszolnak rá teljes meggyőződéssel, ha valaki pedig korrekt pontos választ ad, azokat lepontozzák, meg kötekednek vele. Ez mire jó? Egyáltalán mi értelme van okoskodni tudatlanul?
2012. nov. 22. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:

van aki jószándékkal írja, de rossz a válasza (ebbe véletlenül már én is beleestem, bár eddig nem pontoztam le senkit semmiért)

és van amikor a kérdés oly mértékű tudatlanságot árul el, vagy abszurd, hogy az emberben dolgozik a kisördög és csakazértis beír válasznak hülyeséget (ezt is csináltam már ... a pontozást általában nem értem, hogy mire jó itt)

2012. nov. 22. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:

mert sok a beképzelt ember.

ráadásul ha valaki őszintén válaszol, de az fáj másoknak, rögtön kötekednek vele.

meg névtelenül írogatnak egyesek hogy milyen buta vagy.

2012. nov. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!