Szeptemberben megyek Angliába és még sohanem nem repültem. Repülőre mit szabad és mit nem szabad felvinni? Pl ilyet h borotva lehet vinni?
A bőröndödbe (amit nem viszel fel a fedélzetre, hanem feladsz a csomagtérbe) minden mehet, borotva is. Értékes dolgokat (fényképező, pénz, telefon, ékszer stb.) azonban ide ne tegyél, mert kilopják, és nem vállal érte senki felelősséget.
A kézipoggyászba NEM TEHETSZ: folyadékot, éles dolgokat (pl. borotva, kés, olló), viszont minden értékes holmit ide pakolj, mert ez végig veled marad.
Bővebb info a légitársaság honlapján.
Szia!
Előszöris én úgy tudom,hogy a legtöbb légitársaságnál max. 20, vagy 23kg.-os lehet a csomagod,amit csomagként viszel. Ebbe kell belerakni a borotvát,a kis ollót,a tisztasági szereket,ruháidat,stb....
Kézipoggyászként vihetsz magaddal kisbőröndöt,vagy valami ilyesmit max. 10 kg.-ig. (Legalábbis a Malévnál így van.)De kézipoggyászként a fedélzetre nem vihetsz fel sem szúró-vágó eszközt,sem joghurtot,vagy üdítőt, úgy tudom még szenvicset sem. Minden ilyesmit kapsz a gépen. Tehát csak azt vidd magaddal a fedélzetre,ami nagyon szükséges. A többit tedd a bőröndödbe és akkor nem lesz gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!