Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kazincbarcikán, a Shell kút...

Kazincbarcikán, a Shell kút mellett mi épül?

Figyelt kérdés
Nincs kiírva semmi, se egy tábla.
2009. aug. 16. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

körforgalom:D

Amúgy úgy tom,h ott a Plus épül, de nem biztos.

2009. aug. 18. 13:28
 2/15 A kérdező kommentje:
A körforgalmat tudom, meg a Plust is tudtam. De a Plus mint márka, megszűnt. Helyette mégis épül valami, a Hordót is miatta bontották le. De mi lesz? Fontos lenne.
2009. aug. 18. 13:32
 3/15 anonim ***** válasza:
A körforgalmat csak viccből írtam :) Amúgy akkor most minden Plus boltot bezárnak, ami Péteren van, meg minden, vagy mi? Amúgy nem tudom akkor én se, h mi épül ott :S De építik egyáltalán, vagy szoktak ott munkálatok lenni? Mert én nem nagyon látom sose, hogy dolgozna ott valaki, v lennének ott gépek.
2009. aug. 18. 14:04
 4/15 A kérdező kommentje:
Vannak ott gépek, sőt alig lehet elvonulni ott autóval, mert a munkások az úton ugrálnak, és félpályás útlezárás van. De a körforgalom bejött, ha csak vicceltél, mert tényleg épül az is. :-)))
2009. aug. 18. 14:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Komolyan?? Kb 4 napja voltam arrafelé, de akkor még csak a körforgalom miatt volt feltúrva az út (amúgy azt úgy értettem, h azért írtam viccből, mert gondoltam h nem arra az építkezésre gondoltál, hanem a másikra, csak a körfogalom is a shell kút mellett épül:))
2009. aug. 18. 14:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen, a másikra gondoltam, nem a körforgalomra. Arra, ami a Hordó helyén épül. Péteri vagy? Én barcikai, de meg kéne tudnom valahogy.
2009. aug. 18. 14:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Barcikai vagyok én is, ráadásul nem messze lakom az építkezéstől, csak most nem voltam otthon, azért nem jártam arrafelé. De sajnos én sem tudom akkor, hogy mi épül ott, én eddig abban a tudatban voltam, hogy a Plus:)
2009. aug. 18. 15:11
 8/15 anonim ***** válasza:

Mennyi barcikai :D

Az biztos, hogy valamilyen bolt, legalábbis szerintem :D

Szerintem CBA

2009. aug. 18. 17:42
 9/15 anonim ***** válasza:
ja bocs, hülye vok :D
2009. aug. 18. 17:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyébként máshol hallottam hogy a plus spar-rá alakult át, de hát barcikán az már van, úghogy nem tom :)
2009. aug. 18. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!