Mevi96 kérdése:
Második fültágítás?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és egyszer ki volt tágítva már a fülem, 10 mm-esre, de mikor a 10 millimétereset bele tettem begyulladt, gennyedzett, megijedtem és inkább kivettem, így össze is forrt szépen 1 milliméteresre talán. Mivel nagyon tetszik és imádom, így újra tágítom, és most 6 milliméteres fültágító van benne, és eléggé nehezen gyógyul, és hogy ennek mi lehet az oka? Esetleg ha tovább tágítom, akkor össze tud forrni, ezzel az egyszer már kitágított új bőrrel? Vagy megesik hogy 2. tágításnál már nem szűkül össze és össze kell varrni? 10 milliméteresre akarom csak.2012. nov. 20. 20:52
1/3 anonim válasza:
szerintem visszamegy.azóta mizu a füleddel ?
2/3 A kérdező kommentje:
bele tettem szépen a 8 miliset, és nem gyulladt be meg nem fájt, szóval úgy látom hogy szépen alkalmazkodik :D
2012. nov. 24. 12:15
3/3 anonim válasza:
Hát ha vérzik vayg gennyes hagyd pár hétig még gyógyulgat beszokja aztán óvatosan tágítsd használj orvosi fém tágeszeket nézz utánna nem olyan drágák párhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!