Valakinek már sikerült? (lent van)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=C5_is3heK10 én nem tom hogy hova menti a hülye midi zenét ! help ! én el mentettem de nem találom most azonnal kell a válasz akinek meg van és tudja hogy mit kell csinálni ! HELP !!! :(2012. nov. 20. 19:38
1/10 anonim válasza:
Menj a Startra a tálcán ,és a keresőbe üsd be a mentett zene neve egy részét vagy maga a zenét.Meg fogja keresni a kereső ez 100%.
2/10 A kérdező kommentje:
de nincs nekem olyan hogy kereső
2012. nov. 20. 20:26
3/10 A kérdező kommentje:
de el mentettem a zenét oda ahova akarom és NINCS OTT !
2012. nov. 20. 20:29
4/10 anonim válasza:
Milyen operációs rendszer van a gépedre telepítve? XP?Vista?Blade?
5/10 A kérdező kommentje:
ööö nem tom (13 vagyok)
2012. nov. 20. 20:37
6/10 anonim válasza:
Sajnos így nem tudok segíteni öcsi.
7/10 A kérdező kommentje:
nem baj :P
2012. nov. 23. 10:52
8/10 A kérdező kommentje:
azt hiszem xp-em van
2012. nov. 23. 10:52
9/10 anonim válasza:
Akkor menj a Start gomba a bal alsó sarokban,és amikor a kis ablak felugrik,ott menj a keresés lehetőségre,azon belül meg írd be hogy mit keresel (képet videót vagy zenét lehetőségnél),tehát a zenének a nevét!Így biztos hogy megfogja találni,hogyha tényleg elmentetted.
10/10 A kérdező kommentje:
ok és neked sikerült ez a program ?
2012. nov. 23. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!