Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha beleütök a falba eltörik...

Ha beleütök a falba eltörik az ujjam?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire erősen :D minek akarod te azt? mással is le lehet vezetni a feszültséget! mondjuk, egyik megoldás a sok közül: vegyél elő egy kést, és addig szúrkáld a párnát míg meg nem hal (szóval míg meg nem nyugszol) xD
2012. nov. 20. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha azért akarod csinálni, hogy hiányozz a suliból, akkor ne azt a kezedet törd el, amelyiket használod!
2012. nov. 20. 18:42
 3/4 A kérdező kommentje:
idegesség miatt de nem igen lenne jó ha eltörne pár naja beleütöttem de megzúzodott eléggé fáj de megfint rohadt ideges vagyok
2012. nov. 20. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Öhhm.. menny el orvoshoz. De most komolyan, az egyik haverom is ilyen, és akkor rohadtul kikészül. Mármint, neki van ilyen betegsége.. A legrosszabb hogy szívbeteg, és neki főleg nem kéne stresszelni. Járj bokszolni, és is szoktam, lány létemre xD igaz kicsit furán néznek rám az emberek, mert a külsőm alapján senki nem gondolná hogy ilyet sportolok, de hatásos. Az öncsonkítás nem megoldás! Vagy szakember, vagy sport, amivel levezetheted a feszültséget.

17/L

2012. nov. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!