Sunáznám ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 22:31
21/25 anonim válasza:
Én tudom miért, mert amelyik pasi a csajoknak bejön az általában csak az ilyen festett ribancokra bukik, és ugyanígy fordítva... Fő a természetesség, utálom azokat akik smink nélkül szépen néznek ki de festik magukat...
22/25 anonim válasza:
Sunáznám = keráznám a fosóját = blokkolnám az ánuszát = fugáznám a púzóját
23/25 anonim válasza:
szleng és azt jelenti hogy megdugnám
24/25 anonim válasza:
Ömm attól hogy nem jók a pasijaid arról mi nem tehetünk :) amúgy meg mi számít jónak? a külső vagy a belső ? mert nagyon nem mind1.... tőlem kereshetsz egy hűde Brad Pitt pasit belülről meg lehet hülye idióta XD de te tudod :) és nem minden pasinak az a plastic bitch jön be :) pl. nekem a belső fontosabb egy csajnál ... ;)
15/F
25/25 anonim válasza:
idősebb leszel a 20 centi mély belsője lesz a fontos hiddel
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!