Milyen a költözés?
AZ újdonság sokszor félelmetes, de mivel nem költöztök messzire, így nem lesz akkora nagy trauma. Csak a lakás lesz új. Nem kell új barátokat találnod.
Néha nem árt a változatosság. Amúgy én szeretek költözni. Olyan izgi :)
Én megmondom őszintén, nagyon nem szeretek költözni :-( Azt utálom benne, hogy mindent összepakolni meg szét, napokig csak dobozokat látok, aztán több mint egy hétig rumli a lakásban :-( Ráadásul megy a vita mindig, hogy ez vagy az a cucc kell-e még, most miért akarom megtartani stb., költözés előtt nem volt baj, hogy megvan?
Én már 7-szer költöztem életem során, pedig még csak 24 éves vagyok, és egyszerűen unom már, hogy a 2. lakást leszámítva sehol nem maradunk 5 évnél tovább, sőt ahonnan ideköltöztem a mostani lakhelyre, ott még 1 évig se laktunk. És egyszerűen az a rossz, hogy mindig meg kell szokni az új lakhelyet, és emiatt mindig új időpontot kell találni a kelésre, mert ugyebár dolgozni muszáj menni, autó meg nincs :S
Hogy mennyi idő megszokni az új helyet, az attól függ, milyen hely, én azt mondom, hogy szerintem 1 hónap mindenképp kell, mire teljesen megszokja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!