Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen a költözés?

Milyen a költözés?

Figyelt kérdés
Valószínű hogy jövőre elköltözünk.Én először nagyon örültem meg minden de most hogy már tudatosult bennem hogy mennyire más lesz az életem nagyon elrettentem az egésztől.Igazából nem költözünk messzire,a belvárostól olyan 10 percnyire.Igazából itt lakok már születésem óta vagyis 14éve és nem tudom hogy hogy tudnám megszokni az ottani életet.Ti szerettek költözni?Milyen egy költözés?Mennyi idő megszokni az új környezetet?Lécci segítsetek!

2012. nov. 18. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

AZ újdonság sokszor félelmetes, de mivel nem költöztök messzire, így nem lesz akkora nagy trauma. Csak a lakás lesz új. Nem kell új barátokat találnod.

Néha nem árt a változatosság. Amúgy én szeretek költözni. Olyan izgi :)

2012. nov. 18. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
értem köszönömmm a választ :) még jöhetnek válaszok :D
2012. nov. 18. 20:13
 3/4 anonim válasza:

Én megmondom őszintén, nagyon nem szeretek költözni :-( Azt utálom benne, hogy mindent összepakolni meg szét, napokig csak dobozokat látok, aztán több mint egy hétig rumli a lakásban :-( Ráadásul megy a vita mindig, hogy ez vagy az a cucc kell-e még, most miért akarom megtartani stb., költözés előtt nem volt baj, hogy megvan?

Én már 7-szer költöztem életem során, pedig még csak 24 éves vagyok, és egyszerűen unom már, hogy a 2. lakást leszámítva sehol nem maradunk 5 évnél tovább, sőt ahonnan ideköltöztem a mostani lakhelyre, ott még 1 évig se laktunk. És egyszerűen az a rossz, hogy mindig meg kell szokni az új lakhelyet, és emiatt mindig új időpontot kell találni a kelésre, mert ugyebár dolgozni muszáj menni, autó meg nincs :S

Hogy mennyi idő megszokni az új helyet, az attól függ, milyen hely, én azt mondom, hogy szerintem 1 hónap mindenképp kell, mire teljesen megszokja az ember.

2012. nov. 18. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
értem :DD köszönöm a választ :D
2012. nov. 19. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!