Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én gondolkodok így?

Csak én gondolkodok így?

Figyelt kérdés
Az ember feltesz egy fontos kérdést, ami kicsit furán hangzik, vagy véletlenül félreírt benne valamit. Erre nyolcan támadják le 16 oldalról, hogy kamu vagy leszólják. Nem is ismerik a hátterét, semmit, de rögtön megy az oltogatás. Ez szerintem eléggé bántó és bunkó dolog. (Most olvastam egy kérdést, amire így reagáltak.)

2012. nov. 17. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ez szerintem is nagyon bunkóság. Mondjuk velem már előfordult, hogy amikor olvastam egy kérdést, értetlenkedtem, hogy miért kérdez ilyet, meg miért ilyen bunkó maga, a kérdező. Utána kiderült, hogy mi is áll a kérdés mögött, és szégyelltem magam, miért ítélkeztem előre. Tanultam belőle.
2012. nov. 17. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert átlagban arra számít az ember, ha valakinek valami kínja van és itt megkérdezi, talán képes arra, hogy kerek egész mondatokban kifejezze a problémát és annak mivoltát. Vagy a kérdezőbe szorul annyi ész, hogy elolvassa mit írt le, mielőtt beküldi, nem "majd lesz valami, csak írjanak" alapon belöki a közösbe, aztán csodálkozik, hogy más meg fennakad a hülyeségén. Sokan keverik az oldalt a barkóba.hu, nemvagyokképesazértőolvasásra.hu és a miazagoogle.hu-val...
2012. nov. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!