A parom hazudott az eletkorat illetoen. Mi a velemenyetek?
O idosebb. En szeretem....de ot nem tudom...ezek utan...
20L
Ez nem igazán mond el semmit. Lehet, hogy a kapcsolatotok előtt más életkort mondott, hogy bevágódjon nálad. Nem szép, de nem is egy hatalmas tragédia. Aztán a kapcsolatotok elején meg tarthatott attól, hogy esetleg ez megváltoztatja a véleményedet róla, így fenntartotta, vagy pusztán nem leplezte le a hazugságot. Aztán később meg már nem akart megbántani vele, és ezért halogatta minél későbbre azt, hogy elmondja neked az igazat. Vagy ha ez nem volt szóbeszéd közöttetek, lehet már el is felejtette, hogy nem a valódi életkorát mondta meg anno neked.
> Eppen az hogy nekem tok mindegy a kor. Amit mar megmondtam neki a leg elejen is.
Ez is egy dolog. A nők – persze vannak kivételek szép számmal – hajlamosak néha egészen mást mondani, mint ahogy valóban reagálnak egy-egy dologra. Nem számít neked az életkor? Akkor nem teljesen mindegy, hogy mit mondott anno, vagy ténylegesen hány év telt el a születése óta? Úgy tűnik mégis számít valahol.
> En ugy szeretem, ahogy van.
És ő még mindig olyan, amilyen múlt héten volt.
Persze egy párkapcsolat megítélése a két ember dolga. Nem ismerem őt. Lehet, hogy notórius hazudozó, csak előtted még nem bukott le. De lehet, hogy csak nagyon rajong érted, ezért félt egy apró füllentését leleplezni. Ezt neked kell tudnod.
> Es nem haragszom ra. Csak nem tudom mire vegyem ezt...
Esetleg beszélgessetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!