Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyet lehet? ( továbbtanulás! )

Ilyet lehet? ( továbbtanulás! )

Figyelt kérdés
Szeretnék majd Japánban mangaszakon tanulni csak most szakközépiskolás vagyok és utánna szakiskolába is akartam járni! Úgy lehet egyetemre menni? Főleg ha más ágazatról van szó? Mert most vendéglátós szakon vagyok és utánna akartam pincérszakot tenni és úgy ez a mangarajzolós egyetem.

2012. nov. 16. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Azta.. ilyen létezik? :D de király.. amúgy nem tudom, bocs :))
2012. nov. 16. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Mangakák 3/4 bele születik , nem tanulják .

Persze vannak grafikus iskolák de az messze más.

Meg kissé kemény munka lehet főleg a kezdetek , de erre ajánlanám a Bakuman címü animét , ami pont erről szól , 2 fiatal fiu otthagya a sulit és megpróbál mangaka lenni .

2012. nov. 17. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is az szeretnék lenni. Már konkrét sztori és karakterek is vannak. xD

Én most divattervezőnek tanulok nem tudom milyen célzattal, mivel 10 éves korom óta animátor illetve képregény rajzoló szeretnék lenni. Szerintem érettségi után jön egy-két okj, alkalmazott grafikus, és animációs-film rajzoló. Ha minden rendben megy akkor megpróbálok egy kicsit itt Magyarországon ügyeskedni, aztán húzok el. :DxD

2012. nov. 18. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Elte/japán szak, úgy könnyebben ki tudsz menni Japánba. Vagy valamelyik művészeti suli, mondjuk a Képző vagy a MOME, vagy például Egerben is lehet képanimátornak tanulni, és nézni kell az ösztöndíj programokat, hogy mivel tudsz kimenni.

Nem hiszem, hogy pincérszakról nagyon mehetsz művészetire. Művészetiről művészetire igen.

2013. jún. 18. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!