Mennyire bonyolult süthető gyurmából ékszert csinálni?
Ajándékot szeretnék készíteni, és nagyon megtetszettek, az ilyenféle ékszerek.
Mennyibe kerül kb. a süthető gyurma? És ha valamelyikőtök ért hozzá, leírná, hogyan is kell csinálni, vagyis amit tudni kell róla, meg trükköket mondjuk... :D
Előre is köszi :)
13/l
Nem tudom, szerintem ez emberfüggő....láttam neten ilyet hogy két év gyurmázás után ér ott voltak az illlető kezdőmunkái, és a mostaniak...most nem szertnék angyképű vagy szemét lenni, de a kezdő munkái hihetetlen fosok voltak, és a mostaniak is középszerűek....igazából én egy hét gyurmázás után csnáltam olyat mint ő két hét alatt....mér az első művemről is azt hitték igazi "fényképről" szóval biztos van valami eredendő dolog, vagy aki kiskorában sokat guyrmázott vagy nemtom...
az a 4 darabos valóban drága....én hülyeségnek tartom, bár jó hogy 4 színt kap az ember de 1000 forintnyi gyurmát súlyban...
A legnagyobb trükk a youtube, meg a google....igazából ha sokat foglalkozol vele minden trükköt kitanulhatsz onnan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!