Ki Hirsch Attila? A weboldala kamu?
Van egy weboldala mejnek baratnoszerzes.hu a neve,
van valakinek ismerete ezzel kapcsolatban?
Kamu, vagy nem?
Hát részemről, az van, hogy személyesen is találkoztam a csávóval. Az igazság valóban az, hogy egy hazug szálhámos, aki mindenből próbál pénzt csinálni.
Viszont, én is megrendeltem a könyvét, és nekem tetszett. Noha közel se minden úgy van a valóságban ahogy, ő leírta, nem is hittem el mindent, hisz tudom, hogy sokszor hazudik és erősen túloz. De nekem maga a könyv tetszett, érthetően le volt írva benne sok érdekes dolog ami elgondolkoztatott és humoros is volt.
Nekem megérte elolvasni, noha nem lettem tőle jobb a csajoknál mert ez nem így megy, de nem is vártam sokat a könyvtől, csupán "szépirodalmi" műnek jó.
Most lesz egy Pénzmágnes Szemináriuma, ahol elmeséli, hogyan szerzett 2 év alatt 117 millió bevételt.
És még könyvet is írt erről.
A korábbi weboldalai (baratnő szerzés és betegség gyógyító oldalak) közül egy sem működik - ez némi bizalmatlanságra ad okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!