Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt én így nem bírom! Mi...

Ezt én így nem bírom! Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult a történetem: Most kezdtem a középiskolát, (Szakközép) egy a lakhelyemtől, 25 km-re lévő városban. Kertész szakra jelentkeztem, eleinte elég jól bírtam a strapát.. itt értem: kötelező tánc, kötelező heti 5 tesióra, és naponta elég sok óra... Aztán egyszercsak, amikor az első szülői volt az Igazgató félrehívta a kertész gyerekeknek a szüleit, és közölte velük hogy ez a szak megszűnt.... Felajánlották hogy mehetünk másik szakra, ok.. ekkor már nagyon tele volt a pohár.. Ja meg ahoz képest hogy csak egy sima szakközép, elég keményen tanulni kell, Hétfőn-Szerdán fél 4-kor érek haza, kedden a kötelező miatt anyunak kell mindig bejönnie értem, mert elég későn van vonatom.. csüt- péntek az jóvolt eddig mert negyed 3 kor már itthon vagyok, de bejelentették hogy tavaszig minden csütörtökön úszásra kell járnunk, tehát szintén későn érnék haza.. Aztán jön a következő.. a vonatok menetrendje megváltozik decemberben... és mivel előbbre tették, így nem fogom elérni azt amivel szoktam jönni, így hét-kedd-szerda-csüt szintén későn érnék haza... Most nagyon betelt a pohár. :(

A másik dolog: amióta elkezdődött a suli, mindig stresszelek és félek hogy ez így nem lessz jó, mert elöbb -utóbb valami egészségügyi bajom lessz... elég sokszor szúr a szívem, az arcom nyáron elég szépen letisztult, most megint tiszta ragya.. egyszóval ez borzasztó. Szüleimmel gondolkodtunk azon hogy iskolát váltok, Itt a lakóhelyemen, egy kereskedelmi suli... mert így hogy végig gondoljuk, felesleges bejárkálnom ( napi 50 perc) egy sima érettségiért.. ha itt is megkapom... Házunktól 10 perc séta a suli. és apukámat idézem: ha csak azt az időt, amit így most vonatozással töltök, ahelyett tanulnék akkor itt 5ös tanuló lennék... Mert énis bevallom, kicsit Lusta vagyok, és nagyon szeretek itthon lenni.. az egészben csak azt sajnálnám hogy a mostani oszt. társaimat ott kéne hagynom.. mert őket nagyon bírom.... :( ti mit csinálnátok a helyemben?

2012. nov. 15. 18:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg így hogy nem is lehetek már az, amire jelentkeztem... teljesen elvette a kedvem..
2012. nov. 15. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, én a helyedben váltanék. (Szvsz)csak az osztálytársaid miatt nem érdemes maradni, velük továbbra is tarthatnád a kapcsolatot.
2012. nov. 15. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:
énis így gondolom... ez "szvsz" a Szoksz vagy Szöksz mondás ugye? hátigen.. igaz.. :(
2012. nov. 15. 18:30
 4/6 anonim válasza:
válts. azért ami szerettél volna lenni megérte áldozatot hoznotok(neked és a családodnak), de így hogy megszűnt a szak az ég adta egy világon semmi értelme az ingázásnak. mindenképp válts: vagy a közeli sulira az érettségi miatt, vagy keress egy másik kertészeti sulit és ha kell legyél kollégista.
2012. nov. 15. 18:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. ment a zöld kéz!
2012. nov. 15. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha mást nem leérettségizel, és mehetsz kertészeti fősulira :)
2012. nov. 15. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!