Való fémtolltartó egy 17 éves lánynak vagy az inkább kisebbeknek való? Kort is írjatok létszi a válasz mellé.
Jajj istenem, miért kell ennyire követni ezt a hülye divatot. Szerinted az iskolában azt fogja mindenki nézni hogy neked milyen tolltartód van? Miért ne lenne való, lehet kapni azokból is tök jókat.
19/F
Nekem speciel swéd henger alakú szarvasbőr tolltartóm van, nagyon vigyázok rá első osztálytól megvan és most vagyok középsuliban 3.os és kutya baja
a fém tolltartó nemjó mert behorpad később kinövöd stb. javaslom h vegyél vmi komolyat ami jó lesz mindig :)
17/F
ez hihetetlen! miért kell naponta 20 olyan kérdést olvasni/feltenni, amiben megkérdezitek, hogy ez v. az mennyire ciki/gáz stb.?
egyszerűen vállald fel azt, ami neked tetszik, és ha vki meg beszól, azzal nem kell foglalkozni. ennyi! v. szólj vissza!
Szerintem való, csak nem biztos, hogy minden belefér, mai kellene. Bár korát tekintve, gondolom csak 1-2 toll, ceruza, radír meg max. egy grafit kell neki.
A fém tolltartó mindig divat.Kérdés az osztálytársainak mi van, ha annyira beilleszkedni szeretne,kérdezze meg a barátnőit nekik milyen van/lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!