Pálfy vagy Jendrassik?
Üdv!
Én csak a Jendrassikról tudok írni, a Pálfyt nem ismerem, csak hírből.
Szerintem tök jó az iskolai élet, épp ezen a héten van Jendrassik nap és egész nap ilyen programok vannak.Mint a legtöbb iskolában, itt is vannak jó és kevésbé jó tanárok is, de azért még bőven elfogadható.Azt, hogy mennyire nehéz, nem igazán tudom, mert nincs mihez viszonyítani.Az elmúlt 2.5 évben kb. másfél órát tanultam itthon összesen és meg vagyok hármas mindenből.Egy gimnáziumhoz képest könnyű, a Baross egyetemhez képest nehéz.A két iskola közül én mindenképp a Jendrassikot választanám, leginkább amiatt, hogy gépész szakmára igen nagy kereslet van az egész EU-ban.Ha ide jössz, én csakis ezt a szakot választanám, a közlekedéssel és informatikával nem sokra mész.Továbbá ég jó híre van az iskolának, a Pálfy-hoz képest jóval elismertebb.Haverom oda jár, és ő mondta, hogy az irodalom tanárunk a sulinkba bejött egyszer és azt mondta, hogy az itteniek a Pálfysokhoz képest szentek.Oda nagyon sok gyökér jár, haverom is mondta, hogy minden hülyeségbe belerángatják egymást, meg tavaly év végén az egyik gyerek elővette a f*szát és nyakoncsapkodta vele a másikat, meg efféle gyökérségek.
Akkor néhány szó éltetőinkről, a lányokról:D
Lányok leginkább B osztályban, vagyis közlekedés szakon vannak.Van pár jó köztük, egy-kettő igazi ribanc, de vannak rendesek is.
A Pálfyban viszont jobb csajok vannak.De mivel házinyúlra nem lövünk, vagyis nem járunk iskolatársakkal, ez nem probléma, jössz a Jendrassikba és becsajozol máshonnan.
Szóval egyértelműen Gépipari, Gépipari, Gépipari!
Szeretettel várunk:D
Köszi a válaszodat:) Van valami olyan szabály hogy nem járunk iskola társakkal?
A tanárok nem nagyon kivételeznek?
Nem, én ezt csak úgy mondtam, hogy nem járunk iskolatársakkal, mert nem szerencsés, ha esetleg szétmentek és minden nap látni egymást utánna...
Mire gondolsz kivételezés alatt?
Iskolaszinten 2 ilyen gyerek van kb.
Tanárfüggő egyébként, vagy 1-2, aki ilyen, hogy arc alapján osztályoz, de nem sok.
3.5-től nagyobb átlag kb. volt, amikor én idejöttem, azóta nem tudom hogy változott, de igazából elég sok jelentkező van gépész szakra.
Én azt mondom, egy négyes feletti átlaggal meg jó felvételivel már jó esélyed van
Akkor viszlát szeptemberben:D
Te gólya leszel, én meg végzős:D
Utána megyek ötödévre technikusira, mert nem akarok egyetemre menni mérnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!