Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki valamit tud erről...

Valaki valamit tud erről Beko.2007. Bt. Munkaerö kölcsönzö és közvetitö?

Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 10:25
1 2
 11/14 csiki77 válasza:
Szisztok mindeki tegyen feljelentést minél többet megteszük annyál nagyobb bajba kerülnek én meg tettem és már folyamatban van de budai bt és beko bt is úúgyna za sőt neveket válasz email leket és telefonszámokat is adjátok le mindenkinek vissza fogják adni a pénzt és egyéb költségeiket persze huszár lászló szálaszáára átutalt vagy befizetett biszonylattal tudjátok igazolni a sérelmet.ne higyetek annka hogy nem érimeg egyszer kell feljelenteni és majd csak a bíroságon kell eg egyszer eg jeleni
2012. nov. 28. 08:20
 12/14 anonim válasza:
Igen én is ezt javaslom aki teheti és aki fizetett ezeknek a hazug szemét embereknek tegye meg a feljelentést. Csak tudjátok az a baj , hogy ismét mi szegény emberek estünk áldozatul a csalóknak. Miért?? Mert a megélhetésünkön próbáltunk volna javítani munkalehetőséggel és becsaptak bennünket. Sajnálom, hogy az internet tele van csalókkal. Legalább az álláskereső oldalakat kellene valami módon levédeni mert nem játékból keres az ember munkát és jó kedvből hanem mert a családján szeretne segíteni.Ja és persze a lakásmaffiáról még nem is beszéltünk az ingatlan eladás keresés oldalakon. Sajnálom, hogy az ingyenes oldalakon nem bízhat az ember sem a szemének sem maga a hirdetéseknek is. Főleg ezek után....
2012. nov. 28. 08:58
 13/14 anonim ***** válasza:
A Párom fizette be mindkettőnkét, így én nem tudok mit tenni, de Ő megteszi a feljelentést, azt mondta. Vele menni nem tudok, mert nem egy városban élünk. Én azon gobdolkodom, hogy hova, kinek kellene írni, hogy ha következménye nem is lesz a dolgoknak, legalább jusson el minél több emberhez!
2012. nov. 28. 09:47
 14/14 SzirénG válasza:
Kedves Sorstársaim! Ez a beko bt idén januárban is hirdetett az Apród.hu-n, csomagolási munkát ígért "hölgyeknek-uraknak" Kecskeméten. Halász Lászlónak kellett Jászberénybe 1500 ft-ot átutalni, ez a munkaszerződés díja, mert, hogy postán leküldi. Figyelem!!! Senki ne dőljön be, sajnos én később kerestem rá a neten, akkor már késő volt. Ilyen embereket! Én a párommal élek együtt, 4 és fél éve nem találok munkát, pedig már mindent megpróbáltam, (így ezt is), hogy dolgozhassak, egy fizetésből élünk, a tb-t nem tudom magam után fizetni, nem kapok semmilyen segélyt sehonnan, mert, hogy a párom havi 80ezer forintja túl sok, ahhoz, hogy bármilyen segélyben részesüljek, és akkor jön egy ilyen és ezt műveli a szerencsétlen emberekkel, akik becsületes munkából akarnak megélni! Én abból az 1500 forintból simán kihoztam volna 3 napi ebédet magunknak, mert megtanultam spórolni. Kénytelen voltam. De ez az ember ezt is elvette tőlünk. Itt a környékbeliek - Kecskemét, Városföld, Kiskunfélegyháza, Helvécia, stb települések lakói - már összefogtak és feljelentették, és ezekben a falvakban 8 órás műszakban váltják egymást az emberek, mert minden házat őríznek, ahonnan küldtek pénzt ennek az embernek, mert, hogy meg kellett adni az adatokat (név, cím, születési dátum, családi állapot), mert ezek kellettek a "munkaszerződéshez". Szóval, ha netán arra vetemednének, hogy még el is mennek ezekre a helyekre rabolni, pórul járnak, rendőrök és polgárőrök védik a falvakat tőlük. Itt a telefonszáma hadd lássa mindenki: 0670/6645254 És ez a számlaszáma: Citibank 10800014-30000006-11891016 Remélem a nyomozók figyelik az oldalt és lecsapnak rájuk.
2013. jan. 31. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!