Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol vizsgáltathatom ki magam...

Szabolcs1122 kérdése:

Hol vizsgáltathatom ki magam teljesen? Beutaló nélkül mert a doki nem ad beutalót teljes kivizsgálásra?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
magan klinikan, csak az $$$! mi a problemad, hogy ezt szeretned? valoszinuleg a hazi orvos azert nem ad, mert nem latja indokoltnak. vagy gyozd meg, vagy tenyleg menj magan klinikara, ott penzert foglalkoznak majd veled.
2012. nov. 14. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
az hogy nem találtak semmi bajt a szivemnél és mégis valamikor szoritt meg szur meg furcsán ver és valamikor meg ojan hirtelen elkap valami a szivemnél hogy az maga a halál az egész testem beleremeg minda egy pillanatra megállna a szivem az időre megáll az idő
2012. nov. 14. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem neked ártalmatlan extrasystole van. Szedjél magnéziumot, pl. MagneB6-ot, attól majd elmúlik.
2012. nov. 14. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
en is erre gondoltam amit az elottem hozzaszolo irt. nekem is van ilyen valoban ijeszto erzes, es engem sem kuldtek tovabb kivizsgalasra, de szepen elmagyarazta az orvos h ez artalmatlan. nem iszok mar energia italt, nem dohanyzom (annyit) es ugyelek az egyenes testartasra (mert nekem mindig gornyedve jott elo ez) es elmult.
2012. nov. 14. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:

hát én márt nem dohányzom két hónapja és alkoholt csak néha isszok kávét nem iszok márt ... szóval normál életet élek 2 hónapja

de még mindig nem mullott el

2012. nov. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!