Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy lány akit nagyon...

Van egy lány akit nagyon szereetek már lassan 2 éve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem jártunk semmi.1x találkoztunk. Nem történt semmi. Van egy unoka tesoja (lány) ismerem jól. Szoktunk páran bulizni nálam és szokta hozni vele ezt a lány. (Dóri) azért haragszik rám mert nem mentem el utánna egy talira. és írogatam neki facebookon de letiltott. Csináltam jó párat csak azért hogy írhassak neki. de le tilt mindegyikről. és írtam egy csúnya szót neki. és most meg azért haragszik. Nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem de ő leszarja nem foglalkozik velem. Valakinek valami tipp? Ami tuti használ. Mert élni sincs kedvem annyira szeretem de nem tudok már mit tenni. De valahogy még is helyre akarom hozni. Ha másnem csak barátok lennénk. Nekem annyi is elég lenne már. Valaki írjon már valami jó ötletet. Mivel tudnámlevenni a lábáról.
2012. nov. 13. 22:33
 1/1 anonim válasza:
beszélj az uncsitesójával (ha tudsz) hogy üzenje meg a csajszinak hogy ne haragudjon rád. vagy ha tudsz akkor próbálj valahogyan direkt összefutni a csajjal és elmondani neki hogy mi is van valójában.! ha tényleg szereted, ne add fel.
2012. nov. 14. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!