Miert faj mikor pisilek?
Figyelt kérdés
pisilek rendesen nem faj de mikor mar az utolso cseppek jonnek akkor elkezd fajni amig nem vegzek.. es ma par ver csepp is jot a vegen ilyen atlatszo halvany ver .. valakinek volt ilyen??
4 honapja szultem.. azolta van ez miota van szexualis eletem.. koze lehet hozza?
2012. nov. 13. 18:14
1/1 anonim válasza:
Ez teljesen egészséges. Én szülés után két hétig szó szerint vért pisiltem. Fájt is mint állat. Nem mentem dokihoz, mindenki azt mondta, hogy ez a normális. Rá egy hétre összeestem az utcán és bepisiltem, persze akkor is vért. Mikor felkeltem, mindenki azt mondta, hogy ez normális. Nem is mentem dokihoz. A mai napig vért pisálok, fáj is de már megszoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!