Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miert faj mikor pisilek?

Miert faj mikor pisilek?

Figyelt kérdés

pisilek rendesen nem faj de mikor mar az utolso cseppek jonnek akkor elkezd fajni amig nem vegzek.. es ma par ver csepp is jot a vegen ilyen atlatszo halvany ver .. valakinek volt ilyen??

4 honapja szultem.. azolta van ez miota van szexualis eletem.. koze lehet hozza?

2012. nov. 13. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egészséges. Én szülés után két hétig szó szerint vért pisiltem. Fájt is mint állat. Nem mentem dokihoz, mindenki azt mondta, hogy ez a normális. Rá egy hétre összeestem az utcán és bepisiltem, persze akkor is vért. Mikor felkeltem, mindenki azt mondta, hogy ez normális. Nem is mentem dokihoz. A mai napig vért pisálok, fáj is de már megszoktam :)
2012. nov. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!