Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha tüsszentenünk kell miért...

Ha tüsszentenünk kell miért kell napba nézni?

Figyelt kérdés
van valami köze a hunyorgáshoz?:D
2012. nov. 12. 19:37
 1/9 anonim válasza:
Mert nem tudsz írni :)
2012. nov. 12. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:

ki mondta hogy a napba kell nézni? ilyenről még nem hallottam, hülyeség! és ha este van?? úristen...xd

légyszi ezt fejtsd ki!

2012. nov. 12. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha jön az inger a tüsszögéshez , de mégse tudsz akkor ha valamilyen erősen csillogó vagy fényes dologra nézel tüsszögni fogsz. De én se tudom miért.
2012. nov. 12. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:
mert egy csomóan mondták h ha tüsszenteni kell, akk napba kell nézni:D de nem tom miért...
2012. nov. 12. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenű napba, lehet lámpába is stb.. Igazából amikor érzed, hogy tüsszentened kellene, de mégsem tudsz, akkor kell gyorsan pl. a napba nézni, és ez nagymértékben megkönnyíti a tüsszentést.
2012. nov. 12. 19:54
 6/9 A kérdező kommentje:
oké de miért tör elő ez az inger ha napba nézünk?
2012. nov. 12. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor kell napba nézni, amikor kellene tüsszentened, de nem bírsz. Azért mert a hirtelen fényinger a látóidegeiden keresztül erősíti a tüsszögési ingert, és végre sikerül tüsszenteni. Én is így szoktam, ha ingerel, és nem tudok.
2012. nov. 12. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:

azért kell a napba nézni, hogy ne köpd pofán a másikat

(amúgy az utolsónak igaza van)

2012. nov. 12. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Áhh értem:D na mostmár ezt is tudom xd. Nekem is sokszor van ilyen. De akkor hova kell nézni ha már 120adjára tüsszentek és abba akarom agyni???xdd
2012. nov. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!