Van egy szám aminek nem találom a címét - help?
Vagyis kettő. Az egyiket legalább 3 , max 5 csávó énekli az eleje lassabb és a vége is . A szövegből nem maradt meg sok mert csak egyszer hallottam de annyi igen , hogy "Butterflies , butterflies we were mean to fly" vagy valami hasonló... meg "Say my name like it's the last time" és "We standing in the light" Ha tudjátok írjátok le! :o köszi
A másikat is srác énekli, nem tudom mennyi. Vidám hangzású szám , a refrénje az , hogy "Hey ho i missing you" vagy valami ilyesmi, de a Hey Ho részben biztos vagyok. Ezt eléggé sokszor mondja. Ma hallottam a rádióban ...
Nem biztos, de esetleg nem ez?:)
Hát a videóban amit linkeltem már ott a cím..amúgy le szeretnéd tölteni, vagy mihez kell neked a címe?:D
Ha le szeretnéd tölteni gépre/telefonra akkor ezt: http://www.youtube.com/watch?v=K7SyScdLpUw másold be ennek az oldalnak a fehér sorába: [link]
Aztán katt a letöltésre a sor mellett és kész, már töltődik is le neked a szám:)
A másodikat sajnos nem tudom...igazából amiket írtál azt mind egy számban(ebben amiben linkeltem) találtam meg...nem tudtam hogy 2 szám kell neked...első olvasásra nem vettem észre hogy 2-ről van szó:D
Sajnos a másikat nem tudom:)
Irigyellek, hogy van fangörlködni időd, én ki sem látszok a tanulnivalóból, épp csak egy kis időm van ideülni géphez..ez is csak azért van, mert úgy is kell a gép az angolhoz...(CD-s anyag) ...na jól van, jó fangörlködést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!