Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik-e olyan,...

Szerintetek létezik-e olyan, hogy előre megérzünk bizonyos dolgokat? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nos a párommal két éve vagyunk együtt,ebből már egy éve lassan,hogy együtt is élünk (élettársakként),és mostanában tervezi a párom,hogy csinálgatjuk a "családi fészkünket",amire már meg is van a pénz,"számomra nekem furcsa módon",mintha isten is így akarta volna,és mostanában olyan megérzéseim vannak,hogy hamarosan,tehát "már nem sok időm van hátra,hogy anya legyek",-most ezért lehet hülyének fogtok nézni,de tényleg ezt érzem,(de tudtom szerint nem vagyok boszorkány,-vagyis nagyon remélem),-és ez az érzés nagyon erős!!Korábban is voltak természetesen megérzéseim,és az eddigiek sem csaptak be,mind meg is történt!

És ha netalántán valaki azt akarná nekem válaszul adni,hogy azért érzem így,vagy lehet nem érzem úgy,csak direkt úgy akarom érezni,mert annyira vágyok a gyerekre,akkor csak szólok,hogy én nagyon félek a gyerekvállalástól,pedig már 21 vagyok,-tudom,hogy fiatal vagyok,és ez szép kor!Valamint azt is tudom,hogy már lassan a páromnak is kelleni fog a gyerek,(még ha nem is most,de egy pár,2-3 év múlva biztos),mert ő már 32.éves lesz,most dec.16.-án!

Valaki adjon valami tanácsot,hogy hogyan győzzem le ezzel kapcsolatban a félelmemet,mert ez így nem mehet tovább,mert akkor ha rajtam múlik,még a végén tényleg sosem lesz gyerekem,vagy én nem is tudom. ..És nekem már korábban is voltak bizonyos dolgokról olyan erős érzéseim,(pozitívak),hogy azonnal azt gondoltam,és mondtam,hogy "mintha isten tenné ezeket a gondolatokat a fejembe". ...

Várom a válaszokat,előre is köszönöm,üdv:.Erika.

*.*

2012. nov. 10. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy "női megérzés", csak nálad erősebb mint másoknál? A rossz dolgokat is megérzed?
2012. nov. 10. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
esetleg egy terhessegi teszt megvalaszolna a kerdesedet. Vagy attol felsz, hogy nem tole van a gyerek?
2012. nov. 10. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik olyan, hogy megérzünk bizonyos dolgokat.
2012. nov. 11. 00:10
 4/5 A kérdező kommentje:

ÚÚÚristeeen második válaszoló!:Te nagyon hülye választ adtál,már bocsi.

Nem vagyok jelenleg még terhes,-tudtom szerint,de ha az is lennék,az 100%-ék,hogy a páromtól lenne,és nem vagyok k*rva,aki összefekszik mindenkivel,ha netalántán erre gondolsz!;P

Na csá.

2012. nov. 11. 15:19
 5/5 A kérdező kommentje:
A többi válaszoló válaszával egyetértek,és kedves első!:Igen,valószínű,hogy nálam lehet erősebb érzés,és igen,volt,hogy eddig a rossz dolgokat is megéreztem,-és aztán mondtam is,hogy tudtam,hogy ez így fog elsülni ! :)
2012. nov. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!