Palacsinta68 kérdése:
Runescape-ba szeretnék fejlődni 50-es ranger! 50-es mage-val. Lécci mondjatok pár olyan helyet ahhol a legjobban tudok fejlődni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 21:06
1/2 anonim válasza:
hát :D 50 mage-t alcolni tudsz azzal elég gyors 2 ora alatt ki lehet tolni 20-50 re. Ranged-et amilyen legjobb arrow armor meg bow amit tudsz használni wildwrnes régi buntyhunter helyén van egy nagy valami és ott greater demonokat ölj (92cb jü volt régen most már nem tudom hanyasok mert van combat beta és ott biztosabb már nagyobbak
2/2 anonim válasza:
én a teheneket szoktam írtani a tanyákon az fentebb viszi lassan de legalább kevés az esély hogy meg halsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!