Melyik regény, vagy film főszereplője volt, Emily Egdal?
Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akik látták a róla szóló filmet, vagy olvasták a regényt, és a címére is emlékeznek!
Aki csak hülyéskedni szeretne, keresgéljen, a "humor" kategória kérdései között!
Köszönöm!
Kedves kérdező, helyetted tegnap a következőket csináltam:
Rákerestem "Emily Egdal"-ra, nem volt megfelelő találat. Konkrétan csak a te kérdésedet dobta fel a kereső. Ne aggódj, nem kell fáradnod, belinkelem neked: [link]
Majd gondolkodni kezdtem, talán csak elgépelte a kérdező? Mi lehetett az erdeti név?
Emily Ekdal?
[link] #hl=hu&client=firefox-a&hs=mAp&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=%22Emily+Ekdal%22&oq=%22Emily+Ekdal%22&gs_l=serp.3...45945.46457.0.47222.2.2.0.0.0.0.100.199.1j1.2.0...0.0...1c.1.NGzzWWhoEzU&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=11bb195171909665&bpcl=38093640&biw=1024&bih=600
Emily Ekdahl?
[link] #hl=hu&client=firefox-a&hs=YBp&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=%22Emily+Ekdahl%22&oq=%22Emily+Ekdahl%22&gs_l=serp.3..0i30.18157.18157.1.18915.1.1.0.0.0.0.86.86.1.1.0...0.0...1c.1.yuLTVlYgIwI&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=11bb195171909665&bpcl=38093640&biw=1024&bih=600
Erre egyébként sok találat van, de miután két-három oldalt átfutottam, egyik sem utalt sem regényre, sem filmre.
Miután kb. 10 percet töltöttem a kérdésed megválaszolásával, feladtam, és beírtam, hogy egyiknek sem, mivel abban reménykedtem, jön majd egy válasz, hogy "Ja, elírtam a nevét, nem Emily, hanem Emma."
Ezzel szemben egy pökhendi, flegma válasz jött. Nem nagy ügy, én veled ellentétben tudom használni a netet, te viszont örökre rá leszel szorulva, hogy a GYIK-en válaszolják meg balekok a kérdéseidet.
Kedves Válaszoló!
Nem kérte tőled senki, hogy 10 percet foglalkozz a kérdésemmel, arra sem, hogy válaszolj rá, pláne, ebben a stílusban.
Leírom neked, hogy én is kerestem a neten, sőt, könyvtárakban is, de nem találtam rá. Arra gondoltam, hátha itt valaki ismer egy művet, amelynek, ő a főszereplője.
Májusba leadtak egy filmet a Dunatv-n, amiben a Főszereplőt, Emily Egdalnak hívták. 2 gyermeke volt, a kisfiút azt hiszem Alexnek hívták. Ez a hölgy, hozzáment egy bíboroshoz, aki arra kényszerítette, hogy teljes egészében, adja fel, a régi életét. A bíboros, egyre durvábban bánt Emilyvel, később már a kisfiát is megütötte. Eddig adták le a filmet, pedig, nem volt vége. Napokig néztem a Dunatv-t abban az időpontban, de a film folytatását, nem tűzték műsorra. Még a Dunatv honlapján is kerestem, de ott sem találtam róla semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!