Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek, egy...

Hogyan ismerkedjek, egy sráccal, aki nálam kb 3 évvel idősebb, végzős, és nem olyan, mint a 'tömegfiúk'?

Figyelt kérdés

A srác két várossal odébb lakik, egy suliba járunk, kedden megfigyeltem, hogy mikor végez, és én akkor megyek haza a busszal keddenként (:D). Nagyon cuki srác. Tök macis, hosszú hajú, és tök furcsa. Igazából a felépítése hasonlít Robert Ljungéra (google). Igazából a suliban is van, hogy egyedül van, meg mit tudom én, de én ott izélek, hogy nem megyek oda hozzá, mert...tuti, hogy megöl a nézésével és awkward csönd lesz.

Úgyhogy gondoltam, hogy facebookon bejelölnék és írnák rá, de nem tudom, hogy mit.

Segítség? :D

2012. nov. 10. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:

nincs barátnőd a suskusra?

egyébként meg erre van a net :)

jelöld be, várd meg, mit lép és utána döntsd el, mi legyen a következő...

ne írj rá, ne ronts ajtóstul a házba, mert már ez is meredek...!

awkward csönd, mi? :D

2012. nov. 10. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Írásodból kivéve nagyon kislány vagy még. Szerintem egy végzős srác nem tudna komolyan venni.
2012. nov. 10. 18:50
 3/3 A kérdező kommentje:
most vagyok 9.es. nem vagyok kislányos... najó... igazából cask az a tipikus 'cuki' csajszi vagyok. :D igazából talán a kinézetem néha kislányos,meg a cselekedetem, viszont sokkal másképp gondolkodok a dolgokról, mint a környezetemben élő velem egyidősök, sokkal 'érettebben'. Igen jó a kommunikációs készségem, ha arról van szó, hogy ismerkedjek meg valakivel, valamiért, de az a gond, hogy nem tudom, hogy mit akarok tőle. Igazából teljesen nem, csak eléggé vonzó személyiség, és megakarom ismerni. nem feltétlenül jráni akarok vele.
2012. nov. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!