Mást is idegesít hogy már NOVEMBER elején is tele van a város karácsonyi készülődéses újsággal meg mikuláscsomaggal?
A Tescóban már október végén kipakolták a cuccokat.
Halottak napját megvárták tavaly.
Én sem értem igazán.
Két dolog lehet:
1. Az a tér, ahová a szezonális cuccokat pakolják ki novemberben üres lenne enélkül, mert az őszi kerti munkáknak már vége.
2. Nyilván azért rakják ki, mert már ilyenkor is veszik. Ami meg a vásárlók felelőssége. Ha nem tetszik neki, akkor ne kezdjék el venni. Ugyanakkor talán jobb is akkor bevásárolni, amikor még nincs rohanás és tömeg.
Nekem mindegy, mikor rakják ki. Csak a zene, csak azt tudnám feledni.
November elején?! Már legalább egy hónapja tele a környékünkön minden bolt szaloncukorral, műfenyővel...
Még a Mindenszentek sem múlt el, de már karácsonyi hangulat volt a Tesco-ban is... Szerintem is bőven elég lenne ezt az advent első hetében megkezdeni, elég illúzióromboló, főleg gyerekekkel, már nincs is kedve az embernek bemenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!