Hogyan és hol lehet jelentkezni munkára az electroluxba, flextoncba vagy a legoba vagy még estleg a jász plasztikba?
Figyelt kérdés
mert nekem nem ad ki semmi lehetőséget ahová el tudnám küldeni az önéletrajzomat?2012. nov. 10. 16:19
1/1 anonim válasza:
azt tudom hogy a plasztikba nem lehet küldeni önéletrajzot oda be kell menni és bevinni aszt hiszem vagy ott kell kitölteni valamit de úgy emlékszem be kell vinni az önéletrajzot.az elektroluxot meg pont most néztem én is de nem találtam egy egy vezetékes telefonszámot.
írb be hogy www.electrolux.hu és ott h kapcsolatok és ott van egy szám.a többi meg nem tom mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!