Mi az istenért jó az hogy összefirkálják a járműveket?
Figyelt kérdés
Degenerált parasztok, kezüket letörném! Értelmes választ szeretnék kapni rá, miért jó ez? Miért csinálják?2009. aug. 13. 12:32
1/9 anonim válasza:
Van bennünk némi kreativitás és nemtudjuk hol kiélni magunkat, sajnálom h ez többeket zavar de kaptam már pozitív véleményt is 1 jól elkészített színes rajzról, a kriksz krakszokat én is megvetem
2/9 anonim válasza:
Vannak köztük szép alkotások is, és egy-egy ilyen járművön még jól is mutat. De a firkákat én is nagyon utálom, nem látom értelmét, azok tényleg csak elcsúnyítanak mindent.
3/9 A kérdező kommentje:
Jó én mindig lemosom buszról, troli stb, a szép rajzok még rendben vannak, de annak sem a buszon van a helye, szerintem!
2009. aug. 13. 13:31
4/9 anonim válasza:
nem ott van a helye. pont ez a lényeg. extrém. és egyben ez egy művészet is.
biztosan neked is va hobbid, amiben jó vagy.
mire jó? amit erre válaszolnál az a válasz erre is.
5/9 A kérdező kommentje:
nem, nem ott a helye... ilyeneknek törném le a kezét. még hogy művészet? pff...
2009. aug. 14. 15:08
6/9 anonim válasza:
igen művészet.
az ilyen "letörnémakezét" emberek számára általában ismeretlen fogalom...
a művészet szerencsére nem szúklátókörű dolog.
7/9 A kérdező kommentje:
Én a grefitiseket elismerem, de azt sem a buszra kéne... pff szánalom. ezeket az izéket nem értem, mikor odaírja hogy mittudomén "pista"
2009. aug. 15. 21:54
8/9 anonim válasza:
na, hát nem is ők a művészek :)
az ilyen szeretlek manyi firkálmányok szánalomra méltóak valóban.
9/9 A kérdező kommentje:
Azoknak nincs életük. a grefitisek legalább szépet csinálnak... De ez a "itt járt pista" meg ilyenek..pff:S:S
2009. aug. 16. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!