Miért nem működik a Rovio alkalmazásai közül a Bad Piggies és az új Angry Birds Star Wars?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Ace telefonom van és a fent említett programokból a Bad Piggies nem kompatibilis, míg a Star Wars-os lefagy, ahogy elindítanám. Van erre megoldás? Másféle telefonon megy mindkettő?2012. nov. 9. 17:13
1/5 télapó válasza:
angry birds star wars-ba a a szünet gombot meg nyomva fagy le ak az normális mert mindneki azt irja google play-on h le fagy ha rá nyomnak de nekem is ha rá nyomok :D
2/5 A kérdező kommentje:
Azt én is hallottam, de nekem akkor fagy le, ha rákattintok például az 1. szintre valamelyiknél, s megjelenik a képernyő közepe, középen már ott van Luke is, s lefagy.
2012. nov. 10. 20:12
3/5 télapó válasza:
Ismerösömnek át küldtem a hd-t ace ra az el indul és a pályák is
4/5 anonim válasza:
nekem galaxy SII megy szépen mind 2 de star warsnál nekem is lefagy de ez vmi bug
5/5 anonim válasza:
Telón nekem sem mennek, de gépen megy a Bad Piggies:
Bizonyítottan működik! Kipróbáltam, sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!