Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Havi 15ezret állapitott meg a...

Havi 15ezret állapitott meg a biróság most a volt uram leakarja csökkentetni 4000re mert nem dolgozik és a köv. Kapcsolatában is van már 3 gyerek. Én 4 órában dolgozom . úJRA FÉRJHEZ MENTEM de külön kasszán vagyunk. Simán letudják veteni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha újra férjhez mentél akkor elvileg a gyerektartás megszűnik teljesen. Nem a kassza a lényeg, hanem hogy együtt laktok tehát az új férjed is hozzájárul az "új" családi költségekhez. De javítsatok ki.
2012. nov. 8. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem az biztos hogy nem mert akkor is jár a gyerektartás csak nem tudom mennyivel tudják lecsökkeneteni.
2012. nov. 9. 09:27
 3/5 anonim válasza:
Miért szűnne meg a gyerektartás attól, hogy újra férjhez megy valaki? Ez nem befolyásolja. Attól a gyereknek az apja ugyanaz marad.
2012. nov. 9. 22:02
 4/5 anonim válasza:

Én elfogadnám! természetesen 1 aprócska feltétellel!

Ha valaki végre elmesélné nekem, hogy hogyan lehet egy gyereket havi 4 ezer forintból etetni, itatni, ruházni, játékot meg bármi mást venni neki.

Oviba, suliba ebédet fizetni... másról nem is beszélve hiszen ezek csak az alapok voltak.

Ha férjhez mentél is, attól még az apa az apa, és neki vannak tartási kötelezettségei.

2012. nov. 12. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is igy gondolom ráadásul úgy tudom feketén dolgozik különben miből eteti a még három gyerekét.Én is szülhetnék minden évben de mindenki annyit vállaljon amit még betud vállalni feltud nevelni.És állitólag 10ezernél kevesebbet nem is fog a biróság neki lecsökkenteni.De volt már valaki ebben a cipőben és ha igen mi volt?
2012. nov. 13. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!