Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? A többi lent

Mit tehetnék? A többi lent

Figyelt kérdés
van egy fiú (akivel 1 iskolába járok) 2 hónapja rám írt először kicsit idegesített, aztán meg kedveltem rengeteget beszéltünk. mire tényleg megszerettem, valami baja lett, nem írt soha többet. kérdeztem tőle hogy mi lett a baja azt mondta hogy semmi. régen mindig köszönt, minden nap látom de már rám se néz nem köszön, vagy épp direkt elfordítja a fejét ha meglát. nem akarok már neki írni, mert sokszor írtam próbáltam tartani ezt az egészet hogy beszéljünk de bunkó volt. nagyon rossz ez a helyzet nem tudom mit tehetnék :'( és próbálok nem gondolni rá de lehet hogy szeretem őt. mit tegyek? tudom hogy hülye kérdés, csak kíváncsi vagyok mások mit tanácsolnak.. nem tudok nem gondolni rá.

2012. nov. 8. 16:18
 1/1 anonim válasza:
Hát biztos nagyon nehéz lehet , de ettől még ne keseredj el , lehet , hogy ez csak egy futó kaland volt , és , hát hogyha tényleg megszeretted az majd csak egy idő után elmúlik.Próbálj meg túlesni ezen lógj barátokkal olvas üsd el az időt és egy kis idő után majd túl leszel rajta :))
2012. nov. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!