Mit szóltok ehhez? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Soha nem kértem semmit senkitől és soha nem használtam ki senkit.Én az utolsót is odaadtam ha a helyzet úgy kívánta.De tegnap segítséget szerettem volna kérni egy barátomtól,és az volt a válasza hogy nem hiszi hogy nincs pénzem és nem segített.2012. nov. 8. 12:57
1/4 anonim válasza:
1:csak haver,nem barát,
2:neki sincs
2/4 anonim válasza:
Ilyenek az emberek. Te kiteszed a lelked, de ha neked kell segítség, akkor oldd meg magad. Úgy látom, neked ez volt az első ilyen tapasztalatod. Ne aggódj, akárhányszor segítségre lenne szükséged, annyiszor fog rádöbbenni, hogy csak magadra számíthatsz.
3/4 anonim válasza:
De tőled a helyzet még ezt soha nem kívánta! Nem tudhatod, hogy te fordított esetben mit tettél volna. Az elgondolkodtató viszont, hogy miért úgy reagált, hogy nem hiszi el a szokványos kibúvók helyett.
4/4 A kérdező kommentje:
Én az utolsót is odaadnám,és meg is tettem nem egyszer már az életben.Mikor nem volt pénzem és anyám testvére hazament a kórházból,hogy otthon haljon meg,én eladtam az aranyaimat,hogy legyen fűtése.
2012. nov. 8. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!