1/8 anonim válasza:
ahh nem, a facebook tokeletesen kielegeti online kapcsolattartasi igenyeimet
2/8 anonim válasza:
Kering egy olyan pletyka, hogy miután a Microsoft megvette a Skype-ot, ezért a WLM (az MSN 2005-ben megszűnt) fejlesztése is leáll, és most már csak a Skype-ra koncentrálnak és az lesz csevegős-videotelefonáló kliens.
4/8 anonim válasza:
Wow, én ezt csak egy chaten hallottam és nem néztem utána, erre pont ma hír:
5/8 A kérdező kommentje:
Igen,erről én is halottam,h megszűnik.
2012. nov. 7. 15:16
6/8 anonim válasza:
Én használnám de már teljesen kihalt, senki sincs fent soha.
A skype nekem valahogy nem jön be, meg az ismerőseim nagy része csak a fészbúkot használja. Odáig pedig nem alacsonyodok le...
8/8 anonim válasza:
Nem. A skype még van, sőt frissíteni kellett hogy be tudjak lépni. Vannak ismerőseim akik ha nem mindennap, de használják.
Facebok se rossz. Csak pl arra nem vagyok kiváncsi melyik ismerősöm mit osztott meg a hírfolyamon.
Skypen is el lehet küldeni képet, videót, és persze a hangulatjeleket is lahet használni.
Nincs tele reklámmal, vagyis kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!