Orr piercing -vadhus szerintem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 honapja van/volt orr piercingem, semmi baja sem volt , a torolkozovel kirantottam 2x mar... es ma eszrevettem egy voros dudor van a lyuk korul, azonnal ki is vettem a pct, es mar a lyukat se latom, nem is baj,nem kell az nekem mar... de azt a bibircsokot :D hogy kell eltuntetni az orrom oldalarol mert ez gaz :) aki tud ra valami jot irjon nekem puszi2012. nov. 6. 21:08
1/2 anonim válasza:
Szia, nehéz megmondani, de lehet, hogy hajlamod van a keloidos sebgyógyulásra, ami tényleg elég "gáz". Nézz utána. Ha bebizonyosodik, még nőhet is, sebészeti úton tudják eltávolítani, bár vannak rá szteroidos krémek is, háááát... Egy próbát mind megér. Puszi
2/2 anonim válasza:
Nekem a tragus piercingem mellett lett ilyen dudor (én is megrántottam párszor amilyen "ügyes" vagyok). Ki akartam vetetni mert emiatt kényelmetlen lett, de a piercer azt mondta hogy nem szabad, mert akkor betokozódik az a dudor és nem fog elmúlni magától. Tehát bent kell lennie az ékszernek, hogy fent tartsa a lyukat, így a sebtisztulás lehetőségét.
Nekem gyakori fertőtlenítéssel, és a lyuk átmosásával elmúlt pár hét alatt.
Esetleg valami gyulladásgátló kenőcsöd ha van otthon, azzal megpróbálkozhatsz (pl. tetrán), vagy ha normális szalonban szúrattad oda menj vissza, hátha tudnak megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!