Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki írja le a lehető...

Valaki írja le a lehető legtöbb magyar márkát. Segitetek?

Figyelt kérdés
Szóval, magyar ruhamárkákat már tudok bőven, de kívácsni lennék magyar márkákra mint pl tv, telefonban nincs nagyon:D , kocsiban sem, bicigli? ami csak eszetekbe jut. Megéri magyar márkákat venni? ja meg hűtő vagy mikro, mosógép, mósoszer mittomén mindent:)
2009. aug. 12. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

biciklit ismerek: csepel :)

a többi az nem nagyon van, emlékszem tanultuk 7-8Ban földrajzból hogy ilyenekből semmit nem gyártanak itthon, mindent csak importálnak. Nem jut eszembe a gyűjtőnevük :S (mert több mint 5 éve volt)

2009. aug. 12. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:

csepel...ibusz?

milyen magyar ruhamárkák vannak?én azokat nem ismerem!

2009. aug. 12. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
ikarus busz
2009. aug. 12. 19:07
 4/13 A kérdező kommentje:

magyar ruhamárka v.miylen szinten a retro jeans félig olasz is

magyar még: debergo jeans, thomas jeans, aboriginal,tisza cipő ,mayo chix, j.press. csomo más.

És pl a lehel hűtő is magyar nem? Lg tv?irjatok

2009. aug. 12. 19:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Hol találsz te most már Lehel-hűtőt,vagy Ikarusz buszt?Ezeket a gyárakat is eladták már.Szerintem magyar műrka legfeljebb az élelmiszeriparban van,de az is nagyon kevés.
2009. aug. 12. 19:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát igen viszont ruhamárkák tényleg jelen vannak mint látod. Várom a további kommenteket!:)
2009. aug. 12. 19:37
 7/13 anonim ***** válasza:
HAJDÚ háztartási gépekot,mai napig készítik
2009. aug. 12. 19:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Soproni, Borsodi, Arany ászok, Kanizsai

Egri Bikavér, Tokaji, BB

Fügyülős

Hirtelen ennyi egy alkesztől :D

2009. aug. 12. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem most egy régi tévé márka jut eszembe, a Jácint. Már nem gyártják, de a régi tévénk olyan volt. A többi is ilyen régi amit én ismerek, pl. a Tuto lakat (olyan sztem még most is van), vagy a pitralon arcszesz.

Magyar márkák még: Unicum, Pick, Zsolnay porcelán, Traubi, Kecskeméti konzervgyár termékei (főképp a bébiételeiket ismerik nagyon sokan), Kotányi fűszerek, Ilcsi kozmetikai szerek, Piatnik (kártyagyár), Szerencsi csokoládé, Negro

aztán ezt a listát most találtam:

- Sherpa

- RP

- Sandstone

- Retro Jeans

- Keyo Paris

- Aboriginal

- Persona

- Saxoo London

- Mayo Chix

- Wink

- Budmil

- Fundango

- Heavy Tools

- Brando London

- Paris Boutique

- Jeans Club

- Enzo

- Cassone

- Thomas Jeans

- Mission (cipő)

- Agressor

- G.Gecco

- Devergo

- Gepida (bringa)

- Mali (bringa)

2009. aug. 12. 20:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen a ruhamárkákat tudom, a lehelt is tudtam többiről sejtésem volt jo persze a picket meg iylesmit ismerem.
2009. aug. 12. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!