Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy legyenek ismerőseim?

Hogy legyenek ismerőseim?

Figyelt kérdés

Vannak ezek az ismerkedős közösségi oldalak (pl: myvip)!

Már a legbénább osztálytársamnak is több ismerőse van mint nekem!

Lehet,hogy ez nektek nem fontos ellentétben velem!

Segítsetek,hogy hogy szerezzek több ismerőst(nem baj ha nem is ismernek csak jelöljenek be!)

Képek kellenének magamról vagy mi?

S.O.S!!

2009. aug. 12. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez szerintem tényleg egy nagy hülyeség, de ha számodra olyan fontos azt hiszem vannak ilyen klubok. Jelöljetek klub meg ilyenek. Kifejezetten ilyen céllal. Szóval ez másnak is fontos nemcsak neked :).
2009. aug. 12. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Születési dátumoddal, kereszt és vezetékneveddel, beceneveddel keress rá, hátha vannak klubok. Fenn van sok film, könyv, színész/nő, zenész, ilyenek. Mindegyiket jelöld be, ezzel is nyersz párat.

Egyébként miért ilyen fontos neked, hogy sok ismerősöd legyen? (Nem gúnyolódásból kérdezem.)

2009. aug. 12. 15:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem is tudom.....

Egy"barátnőm" folyton dicsekszik,hogy így meg úgy neki ennyi ismerőse van!

De írjatok még légyszi!!!!!

2009. aug. 12. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

háát szard már le.

én is néha megszoktam említeni h húú de jó sok ismim van..de hát az osztályba irigyek is rám.szal ez vaahn (:

ne érdekeljen más! tedd azt ami jó neked!!!

2009. aug. 16. 18:21
 5/5 anonim válasza:
Mi lenne ha mondjuk felmennél chatre és ott beszélgetnél....biztos szereznél ismerősöket!mert képekkel egyelöre nem sokra mennél!és ha már ismerösöket szerzel akkor legyenek tényleg azok!
2009. aug. 22. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!