Milyen vegyszerrel mossak ki a vert a korhazakban az anyagokbol?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 14:51
1/9 anonim válasza:
Van ahol kólával (mossák fel a követ). Nem tudom használják-e anyagoknál is.
2/9 anonim válasza:
Netán a kérdező el akarja tüntetni a nyomokat? :D
3/9 A kérdező kommentje:
Ja. El akarom. Colombo nehogy meglepjen 1x es lebukjak.
Neha megesik hogy osszeveresedik az agynemu amikor epp menstrualok. amikor szultem, csak csodalkozni tudtam hogy milyen csodasan eltuntetik azt a temerdek vert ami ott a szuloszoban ki/elfolyik.
2009. aug. 16. 22:42
4/9 anonim válasza:
Először is áztatni hideg vízben. Aztán mosópor direktben a foltra és önmagával összedörzsölni levegőn. Sikertől függően ismételgetni. Gratulálj magadnak, hogy fiútól tudtad meg ezt is...
5/9 anonim válasza:
hát ahol én lakok ott a korház meletti mosodában mossák ki a cuccokat, gondolom valami spéci mosógéppel meg mosószerekkel. Saját kezűleg elég nehéz a vért eltüntetni, de az elöttem szóló leírta hogy hogyan szokás...17/L
7/9 A kérdező kommentje:
01:57 igazad lehet, de vannak anyagok (pl a farmer) amit nem szivesen dorzsolgetek egymasohoz, mert az biztosan kikopik azon a bizonyos helyen. levego ide vagy oda azt mar dobhatom ki ha olt is van es ki is kopott ugyanott.
a hypo pedig ugyanugy nem alkalmazhato a farmer vagy szines anyagoknal. nekem szinte minden lepedom/agynemum szines.
A vanish valamennyire kiviszi, de az sem mindenik anyagbol.
2009. nov. 19. 20:49
8/9 anonim válasza:
akkor vegyél olyan színű ágyneműt mint amilyen véred ha rászárad. És nem fog látszani! Vagy vegyél fel éjszakai betétet és akk nem ázol át.
9/9 anonim válasza:
Farmerágy, vagy ruhástul alvás annyira képben, hogy a ciklust nem követed? Egyébként a hypo-t válaszolónak is nagy igaza van, Mohamed megy a hegyhez, legalábbis ami a lepedőt illeti: fehér anyag és csók a csalánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!