Slavia 631 légpuskára érdemes távcsövet szerelni?
Üdv!
Persze hogy érdemes rá távcsövet rakni, de jól be kell állítani.
Meg érdemes szerintem a dugattyú meg a csőfartömítést ellenőrizni, hogy jól vigyen a puska.
5-6e ért olyan zoomosat nem hiszem hogy találsz, amelyiknek megfelelően nagy az objektívje (pl:3-9x21 ebben az esetben a 21mm) és úgy fogod érezni, mintha egy kulcslyukon keresztül céloznál.
(Nekem 6-12x44-es van és még eltudnék képzelni nála egy nagyobbat)
Milyen távcsőre gondoltál?
Hobbi célra is megéri venni egy jó minőségű távcsövet .
Nekem slavia630-asom van és én tolómérővel mértem 13mm-tert ahogy te is de simán gond nélkül rá megy a 11mm -res szerelék . Tehát neked is 11mm-res szerelékkel kell . Én most vettem egy távcsövet és nagyon jó minőségű és tényleg felveszi a versenyt magasabb kategóriás távcsövekkel . Én ilyet vettem : [link] .
Szerintem amit kinéztél távcső az jó lenne neked, mert a 32mm az már elfogadható hobbi célra, de zoommal rá tudsz segíteni (ha távolítod bővül a látómező).
Slavia 631-el kb olyan 30M-re lehet pontosan lőni szóval a távcsőtől nem lesz mesterlövészpuska (7.5J-ról van szó).
A szereléksín meg 11-es a puskádon, mert 2 féle a leggyakoribb a 11mm és a 20mm-es, szóval amelyik közel sincs 20-as az 11-es :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!