Milyen a kedvetek, így, hogy holnap suli lesz? :/
Figyelt kérdés
Én már a téli szünetet várom, pedig még véget sem ért az őszi szünet xD2012. nov. 4. 17:41
1/11 anonim válasza:
Engem nem nagyon érdekel, hogy suli lesz... Felkelek valamikor 9 fele, beérek a 3. órára (ami lyukas), megebédelek. Majd a következő 2 órán folytatom az alvást... Szóval olyan átlagos kedvem van.
2/11 A kérdező kommentje:
jó neked :D
2012. nov. 4. 17:48
3/11 anonim válasza:
Már nem nagyon érdekel,így OKJ-n.
4/11 anonim válasza:
Tök szar,mindig 10-11-ig aludtam,és ennek most vége...2 hónapig.
Ráadásul 3 tárgyból irunk,+1-ből felelünk.
5/11 anonim válasza:
Első vagyok...
Kérdező! Te még általánosba jársz? (vagy stréber vagy?!)
Nálunk senkit nem érdekel a suli. Volt olyan, hogy csak a tanár ment órára. Ha már tízen bent vagyunk akkor az tömegnek számít (38 az osztálylétszám).
Keró <3 (Szolnok)
7/11 A kérdező kommentje:
Én se akarok menni! És nem vagyok stréber! -.-" Egyszerűen csak nincs kedvem menni, de be kell menni mert nem akarok olyan hülye, tanulatlan mint te!;) Az hogy én tudom hogy mi a kötelességem, még nem vagyok stréber... Én sem akarok korán kelni :/
2012. nov. 4. 20:19
8/11 A kérdező kommentje:
*tanulatlan lenni
2012. nov. 4. 20:28
9/11 anonim válasza:
Azért mert nem járok be a suliba még nem vagyok tanulatlan! :)
10/11 A kérdező kommentje:
attól még hogy járok suliba nem vagyok stréber! :) kvittek vagyunk! ;)
2012. nov. 5. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!