Mivel díszíthetném a szobám?
Szia! Én is megkaptam az üzeneted. Nekem falmatrica van a falon, meg egy parafa faliújság. Valljuk be, az nem néz ki a legszebben, most én is azon vagyok, hogy kipofozzam. Legutóbb néhány kedvenc számom dalszövegét írtam le különböző formájú és színű papírokra és azokat raktam ki. Szerintem egész jól néznek ki, de még hiányzik néhány.
Az ablakra is tettem néhány díszt, most így Halloween-ra. macskát, baglyot és denevéreket tettem ki. Nekem még mindig fent vannak, mert egész jól sikerültek. ugyanezt meg lehet csinálni falevéllel vagy majd télen hópehellyel.
A falmatrica pedig tényleg sokat dob a falon.
Előző vagyok. Tegnap találtam egy oldalt, ahonnan tök jó ötleteket lehet meríteni. Nekem nagyon tetszik, gondoltam felrakom ide. Igazából amik fent annak, azokat meg lehetne venni, de ötletnek is nagyon jók.
Íme az oldal címe: www.etsy.com
Remélem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!